Overnatting

Inngangen til høyre er til "Bestemorstua".  Til venstre:  Bestemorstua

Inngangen til høyre er til «Bestemorstua». Til venstre: Borgstua

overnatting-stue2

Borgstua

Leiligheten «Borgstua» ligger i den laveste og eldste bygningen rundt tunet. Leiligheten har 4 soverom (to med to enkle senger, to med dobbeltsenger), altså i alt 8 soveplasser. Den har et godt utstyrt kjøkken, vaskerom, bad og flere oppholdsrom. Den kan leies på ukesbasis eller pr døgn.

Leiligheten har to bad (og tre toaletter) og passer derfor kanskje best for familier eller gode venner på tur. Leiligheten er fullt utstyrt for selvhushold. Dersom du ønsker det kan vi sørge for at kjøleskapet inneholder det nødvendige når du kommer. Skulle du ønske full forpleining eller middag må vi vite det litt på forhånd, gjerne allerede ved bestilling.

Huset er gammelt og i 2. etasje er det lavt under taket. På baksiden er en inngang til et låsbart rom hvor det er greit å oppbevare sykkel og annet sportsutstyr.

Leiligheten prises slik for ett døgn: Grunnpris kr 1400,- (leilighet og ett soverom i bruk) Hertil kommer kr 400,- pr rom ut over dette. For lengre opphold: Be om tilbud.

Bestemorstua

«Bestemorstua» ligger i samme bygning som «Borgstua»» og er antagelig den nyeste del av bygningen, oppført etter 1840.   Navnet «Bestemorstua» har sammenheng med at to markante bestemødre,  oldefars bestemor Guri Anna, og  farfars bestemor Julie, begge bodde der på sine eldre dager.  Bygningen har forøvrig vært brukt av ansatte på butikken, gården og fartøyene.

Leiligheten har gjennomgått en betydelig oppgradering og er tilgjengelig for overnattingsgjester.  Det er to soverom med hvert sitt bad, felles oppholdsrom og felles kjøkken/spiserom.   Oppgraderingen har IKKE hatt til hensikt å få 90-graders vinkler over alt.  Vi har valgt å beholde både større og mindre vinkler, og visse skjevheter i gulv og vegger.  Man føler umiddelbart at dette ikke er noen ny bygning.   Men resultatet er blitt bra synes vi.

Pris: kr 1100,- eks. frokost.

Oppholdsrommet i 1. etasje i Bestemorstua

Oppholdsrommet i 1. etasje i Bestemorstua

 

Fra ett av to soverom i 2. etasje.

Fra ett av to soverom i 2. etasje.

 

 

 

Butikkloftet

Overnatting-Butikkloft22

På «Butikkloftet» er det to ganske romslige værelser av «hotellrom-type». Det ene rommet har i tillegg et lite ekstra rom med en dobbel sovesofa. Rommene og badene har god standard og vender mot gårdsplassen. Begge har «arbeidsplass» og internett-tilgang. Det er ikke TV i denne bygningen.

Her har man tilgang til et lite kjøkken hvor det er kjøleskap, microbølgeovn, kaffetrakter etc. Dersom man ønsker det kan man selv ordne frokost eller kveldsmat her.  I tillegg finnes et oppholdsrom som deles av gjestene på Butikkloftet.

Rommene prises slik:

  •  kr 1200,- pr natt
  • Ekstrarom: kr 150,- pr person

Prisene er eksklusiv frokost.